Backgammon Online

Introduktion til backgammon

Backgammon – finder der noget bedre end det spil? De fleste mennesker har sidder og hygget sig med backgammon i flere timer af gangen både på en kedelig eftermiddag, men også på en hyggelig aften. Backgammon kan altid gøre dagen bedre, da det bare er et spil, som du ikke må gå glip af. Backgammon er helt klart en fænomenal oplevelse, som du ikke kan finde nogen som helst andre steder. Så hvorfor ikke bare prøve backgammon for at finde ud af, at vi da selvfølgelig har ret, når det kommer til stykket? Du kan i alt spille med en enkelt anden person, men så kan i jo enten spille i hold eller sidde og heppe på hinanden, hvis du er flere end blot to, der gerne vil have en hyggeaften med backgammon. Hvis du spiller backgammon online, så er det jo selvfølgelig slet ikke noget problem. Det eneste der skal bruges til backgammon er et bræt, nogle brikker og nogle terninger – og så kan du allerede komme godt i gang. Det kan aldrig blive for meget med et spil backgammon – lige meget om du spiller det selv fysisk eller om du spiller der online.

Sådan startede Backgammon

Backgammon går meget langt tilbage i tiden, så det er skam på ingen måder et nyt spil. Det kan nemlig spores mere end fra 5000 år tilbage, og er derfor et af ældste brætspil, som vi kender til i dag. Der er ikke helt enighed om, hvor backgammon rent faktisk kommer fra, da folk har fundet spor af spillet flere steder i verdenen. Nogle mener at det kommer fra Egypten, mens andre mener at det kommer fra det gamle Grækenland. Der er derfor lidt uenighed og forklaringer, når man taler om, hvor backgammon oprindeligt kommer fra, da samme typer af spil er blevet spillet flere steder i verdenen på samme tid. Dog er det selvfølgelig ikke præcist de samme spil, som de spillede dengang, når det kom til backgammon. Det spil, som du kender i dag den kommer fra Arabien. De spillede det nemlig på samme måde, som den form for backgammon, som du kender i dag. Det har gået igennem masser af forskellige ting blandt andet være forbudt i gammel tid. Det er det selvfølgelig slet ikke længere, så du kan sagtens give dig i kast med at spille backgammon online eller derhjemme uden at blive anholdt eller komme i fængsel. Backgammon har faktisk en ret spændende historie, så det kan helt klart anbefales, at du læser noget mere om den, hvis du har lyst til det. Du kan finde en masse af dens historie på internettet, så kan du jo også lige tage et spil, når du er færdig med at læse lidt om historien.

Sådan spiller du backgammon

Vil du gerne vide, hvordan du spiller backgammon? Så får du svaret på det nu! Hvis du skal spille backgammon, så vil du først og fremmest se en plade med forskellige felter, brikker med mere. Der er ofte et nummer på disse, hvor den ene spiller starter med at spille fra den ene ende og den anden spiller starter med at spille fra den modsatte ende. Du starter med at være enten sort eller hvid, da det er disse to farver, der oftest bliver brugt, når det kommer til backgammon. Det gælder om at komme tilbage til hjem med alle sine brikker før modstanderen, så hvis du gør det, så har du altså vundet. Hvis du ikke kommer før hjem i forhold til modstanderen, så har du desværre tabt spillet. Du slår med terningerne for at vide, hvor mange brikker, som du kan rykke og hvorhen du kan rykke dem. Du skal hele tiden holde øje med modstanderen, da han eller hun sagtens kan slå nogle af dine brikker hjem og tilbage igen – hvilket jo er det, som der helst ikke må ske i backgammon. Når du har rykket dine brikker hen til det sted, som du mener er det bedste, så er det din modstanders tur. Sådan går det frem og tilbage, og så er det bare med at håbe på, at du er den første, der får alle brikkerne tilbage i hus. Når spillet starter, så er der i alt to forskellige brikker på feltet nummer 24, fem brikker på feltet nummer 13, tre brikker på feltet nummer 8 og fem brikker på feltet nummer 6. Det er sådan brættet skal se ud med dine og modstanderen brikker, så kan du nemlig bedst muligt komme i gang med backgammon og få en overdrevet god oplevelse!

Spil backgammon online

Hvis du ikke lige kender en stor backgammonelsker ligesom dig, så er der slet ikke noget dårligt ved det. Du kan nemlig bare begynde at spille backgammon online og herefter blive ved med det. Backgammon online er en ekstra god oplevelse, fordi du kan spille så meget og så længe, som du har lyst til det. Der er nemlig slet ikke nogen begrænsning på det. Så skal det i hvert fald kun være fordi, at du spiller backgammon online for penge og ikke har råd til at spille mere. Det kan selvfølgelig godt være forklaringen, men du kan også spille backgammon online uden penge og herved ikke bruge en krone på spillet. Vi håber, at du giver backgammon en chance og får en fænomenal oplevelse med spillet!

6 Apr 2018

Navigation

Kontaktformular