Cosmic Eclipse

Cosmic Eclipse: Eksklusiv Netent slot hos Nordicbet

Cosmic Eclipse: Universet. Livets store spørgsmål. Kosmiske dimensioner, som den menneskelige hjerne ikke er i stand til at rumme. Hvad er der derude? Og er vi det eneste intelligente liv? - Det er svære spørgsmål, som vi måske aldrig får svar på. Men imens du sidder og grubler over det, kan du jo passende tage et spil Cosmic Eclipse hos NordicBet!

Cosmic Eclipse er den spritnye lækre kreation fra Netent, og den er eksklusivt lavet til Betsson Group, som er hovedmændene bag Nordicbet. I Cosmic Eclipse kan du opleve fjerne galakser og fremmede planeter. Og måske hive en stor gevinst hjem fra det ydre rum!

Vi har testet den nye eksklusive spillemaskine, og det har været en kæmpe fornøjelse. Læs videre, og find ud af hvad Cosmic Eclipse er for en størrelse!

God udbetaling og vildt Black Hole-bonusspil

Cosmic Eclipse er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker, 10 indsatslinjer. Den gennemsnitlige udbetaling for spillet ligger på imponerende 96,52%.

Temaet er kosmos, og symbolerne er planeter og astroider. Ude i hjørnet af spillet ligger et sort hul og ulmer. Hvis du er heldig, rammer du sort hul bonus spillet, og vinder en god gevinst!

Spillet indeholder Wild-symboler, og den fede black hole funktion, hvor du får free spins, samtidig med at det sorte hul opsamler symboler, så længe du bliver ved med at ramme dem.

Black hole bonussymbolet fremkommer kun i det femte hjul, og udløser ekstra spil og aktivering af et vilkårligt symbol. Du kan max opsamle 15 symboler, der vil tælle samlet i regnskabet. Hvis det sker, kan du til gengæld roligt regne med, at maskinen punger ud!

<h2

Men kan sige mange gode ting om Cosmic Eclipse, og jeg skal da være den første der ikke lægger skjul på, at jeg seriøst overvejer at åbne en konto hos Nordicbet, kun så at jeg kan gå ind og give den et forsøg med rigtige penge.

Én ting kan de nu ikke løbe fra med Cosmic Eclipse: Det er en Netent maskine. Selvom maskinen er rimeligt original i sin opbygning, og ikke ligner nogle andre Netent slots jeg er stødt på (der er jo trods alt en del), så kan man altså ikke komme uden om, at både grafik og game play er så umiskendeligt meget Netent, at man slet ikke kan undgå at bemærke det.

Spillets gevinstfordeling minder rimeligt meget om det man støder på hos mange af Netents øvrige slots, med mange, men små, gevinster, lejlighedsvis afbrudt af større jackpots.

Det er på denne måde et relativt stabilt spil, som man kan hygge sig med i lang tid, men på den anden side er det bare heller ikke særligt spændende, når man ikke rigtig føler, at man rammer nogle jackpots der er værd at hive ud.

Jeg synes dog stadig rigtig godt om spillet, og som det jo er med spillemaskiner, ved man aldrig om den ene, store million jackpot gemmer sig lige om hjørnet. Man har i hvert fald lov at håbe!

Galaktisk ro og orden

Det er som at drive igennem galaksen på ryggen af en meteor. Stjernerne der ser ud som om de langsomt forsvinder, selvom man i virkeligheden bevæger sig med ekstremt høj hastighed. Alting føles meningsfuldt og ophøjet. Planeterne der driver i deres cirkler. Gastågerne der roligt kollapser. Du er i et med evigheden og rumstøvet. Du er partiklerne der udgør det kendte univers.

Hvis jeg skulle beskrive med lidt højpandede ord hvordan det føles at spille Cosmic Eclipse, ville det nok være noget i stil med ovenstående. Cosmic Eclipse er nemlig et roligt spil, hvor man føler at der er orden, regelmæssighed, og vældige kræfter på færde.

Jeg synes at spillet fortjener at man tager det i længere stræk, gerne på sofaen i selskab med en god whisky. Spillet er nemlig ikke så volatilt, så hvis det er et quick spil man søger, er det nok bedre at begive sig ud i en gang Starburst eller måske en Elk slot.

Men det er til gengæld en fornøjelse, at man kan få spændingen til at trække ud med Cosmic Eclipse.

Føles verdensrummet måske en smule tomt?

Jeg synes helt klart at Nordicbet har gjort sig et godt køb med Cosmic Eclipse, og er sikker på, at det nok skal skaffe dem et par spillere, specielt hvis de også begynder at tilbyde en bonus eller nogle gratis spins til spillet.

Dog er jeg ikke helt oppe at ringe over Cosmic Eclipse, der hverken grafisk eller handlingsmæssigt har det store at byde på. Der er ikke særligt mange animationer i spillet, og det kan godt blive en anelse monotont at der kun er det ene black hole bonusspil. Men jeg er nok også blevet en smule forvent i forhold til Netents formåen!

Samlet set er Cosmic Eclipse en udmærket spillemaskine, der helt sikkert er en eftermiddag værd, men jeg tror ikke, at det er en spillemaskine som jeg kommer til at vende tilbage til igen og igen. Med mindre at jeg da bliver ved med at ramme gevinsten, eller at Nordicbet er flittige med gratis spins til automaten.

Hvorom alt er, god fornøjelse med maskinen!

6 Apr 2018

Navigation

Kontaktformular